We Are a Ceramics Studio That Teaches You How to Make Ceramics The Right Way

Join our workshop about handmade ceramics and create unique pieces that you can decorate with selected engobe glazes
studio

We Love to Craft and Teach Ceramics

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

Our Instructors

Intohimoinen Videoeditoija ja Videokuvaaja

Olen vuodesta 2017 lähtien omistautunut täysipäiväisesti videoiden tekemiseen ja tarinankerrontaan. Minulle videoeditointi ja videokuvaus eivät ole pelkästään työtä, vaan ne ovat intohimoni ja elämäntapani. Kuljen myös kamerareppu selässä vapaa-ajallani. Jokainen projekti on mahdollisuus ilmaista luovuuttani ja ammattitaitoani sekä luoda vaikuttavia visuaalisia tarinoita.

Kokemukseni ja taitoni videoeditoinnissa ovat kehittyneet vuosien varrella. Olen taitava käyttämään Adobe Premiere Pro ja After Effecst -editointiohjelmia, ja -osaan tehdä videoille halutun visuaalisen ilmeen ja tunnelman.

Videokuvaajana minulle on tärkeää tavoittaa katsojat ja herättää heissä tunteita kuvien kautta. Olen oppinut hallitsemaan valoa, kuvakulmia ja liikettä luodakseni visuaalisesti vaikuttavia ja mieleenpainuvia videoita.

Työskentelyni ei rajoitu pelkästään tekniseen osaamiseen, vaan panostan myös yhteistyöhön asiakkaiden kanssa varmistaakseni, että lopputulos vastaa heidän visioitaan ja odotuksiaan.

Videoiden luominen on minulle enemmän kuin vain ammatti – se on elämäntapa, jota aion jatkaa intohimoisesti ja sitoutuneesti tulevaisuudessakin.

Jonna Edwrds

Ceramics Basics Instructor

Mikel Daniels

Master The Basics Instructor

Ella Finors

Ceramic Basics Instructor

Valokuvaaja Allan Hiltunen katsoo kameraan ja hymyilee. Kädessään hänellä on puinen kuksa.

Allan Hiltunen

Videokuvaaja ja videoeditoija

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

Dan Smith

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

Mary D. Hall

#eramiclove